Dowiedz się kim jesteśmy……

W 2002 roku zaczynaliśmy jako małe studio graficzne świadczące usługi składu gazet i materiałów reklamowych. Dziś funkcjonujemy jako Agencja Reklamowa oferująca kompleksową obsługę marketingową.
Jesteśmy młodym, kreatywnym zespołem, który dzięki kreatywności sprosta wszystkim powierzonym zadaniom. Nasi klienci cenią nas za warsztat i solidną, rzetelną realizację zadań oraz oferowanie wysokiej jakości przy akceptowalnej cenie za usługi i produkty.

Dowiedz się kim jesteśmy……

Naszą pracę traktujemy nie tylko jako formę zarobku ale, przede wszystkim, jest to sposób na życie i nasza pasja. Dlatego chcemy, aby współpraca z naszymi klientami i podwykonawcami miała charakter bezproblemowy i przebiegała w atmosferze wzajemnego zaufania i lojalności, dostarczając satysfakcji wszystkim zaangażowanym stronom.
Aby sprostać tym założeniom jesteśmy i pozostaniemy małą agencją. Nasze doświadczenie pokazuje, że małe zespoły są znacznie bardziej kreatywne i elastyczne. Taki system pracy ogranicza znacznie biurokrację i pozwala osiągnąć nadspodziewanie wysoką efektywność, czego skutkiem jest duży przepływ pracy przy ograniczonych kosztach.

Dowiedz się kim jesteśmy……

Komunikację pomiędzy klientami a naszą Agencją zapewnia zaprojektowany i wdrożony przez nas wewnętrzny system NABUOnline. Jego działanie upraszcza i porządkuje przepływ informacji dotyczących poszczególnych zadań. Ułatwia to również zarządzanie projektami oraz wgląd w historię zrealizowanych już prac.